Jorn Lok

Mijn naam is Jorn Lok, ik ben 26 jaar en ik ben fractievoorzitter van de VVD Zutphen-Warnsveld. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Financial Trainee. Sinds 2018 maak ik deel uit van de VVD-fractie in Zutphen, sinds oktober 2021 als raadslid. Na de verkiezingen van maart 2022 werd ik fractievoorzitter. Verder ben ik veel te vinden bij ZVV de Hoven, in de buurt waar ik ben geboren en getogen: de Hoven.

Ik ben een geboren en getogen Zutphenees die zich graag inzet voor een sterker Zutphen, Warnsveld en de Hoven. Dit door bijvoorbeeld de bouw van meer woningen voor jongeren, starters en gezinnen. Hiermee zorgen we voor een impuls voor bedrijven, het verenigingsleven en de maatschappelijke organisaties. Maar ook zet ik mij in voor een gemeente waar het veilig is. Je moet altijd veilig over straat kunnen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt!

Graag zet ik mij nog een periode in voor onze mooie gemeente. We hebben al veel vooruitgang geboekt, maar we hebben nog meer dan genoeg te doen.

Nevenfuncties:
- Financial Trainee bij USG Finance
- Secretaris van de Stichting Liberaal Steunfonds Oost
- Vrijwilliger bij de VVD, JOVD en ZVV de Hoven (verschillende functies)

Functies in de gemeenteraad:
- Fractievoorzitter
- Raadslid

Portefeuille:
- Algemene Zaken
- Financiƫn
- Wonen
- Sport
- Werk en Inkomen
- Onderwijs
- Inkoopbeleid
- ICT en Informatie
- Verschillende projecten (Focustraject, Krachtig Zutphen, Rivier in de Stad)

Contact:
j.lok@raad.zutphen.nl