Antje van Dijk unaniem gekozen als lijsttrekker VVD Zutphen

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de VVD op donderdagavond 12 oktober is Antje van Dijk unaniem gekozen als lijsttrekker. Zij is de huidige fractievoorzitter en inmiddels een bekend gezicht in Zutphen. Het VVD-bestuur is content met deze benoeming. Tekst gaat verder onder de foto ↓

© VVD Zutphen

Antje heeft zich bijzonder ingezet voor alles dat met het sociale domein in Zutphen te maken heeft. Een portefeuille die veel aandacht vereist en waarin het nodige is veranderd. Zoals de implementatie van de Wet Maatschappelijke Opvang en de jeugdzorg die van de provincie naar de gemeente is gegaan.

Van Dijk is blij met haar benoeming.  “Het is geweldig dat ik ben gekozen als lijsttrekker. Ik ben blij met het vertrouwen dat de leden van de VVD in mij hebben uitgesproken. Het is ook een vorm een waardering voor het werk dat ik de afgelopen jaren heb verricht. Maar dat had ik nooit gekund zonder de andere fractieleden”. Het werk van fractievoorzitter is Antje op het lijf geschreven.

De VVD is zowel in de regering als de provincie Gelderland bestuurlijk goed vertegenwoordigd. Van een dergelijk netwerk kan Zutphen veel profijt hebben. Van Dijk zal zich de komende campagne, samen met de andere kandidaten en leden van de VVD,  inzetten om zoveel mogelijk stemmen te halen. Antje: “Er is nog veel te doen in Zutphen maar we gaan de toekomst vol vertrouwen tegemoet”.

 

Meer informatie bij:

Antje van Dijk: 06-10905236

Bestuursvoorzitter Annemieke Voorink: 06-50856712