Even voorstellen...

Mijn naam is Laura Werger. Geboren te Enschede in 1974. Opgegroeid in Leeuwarden en eind jaren negentig verhuisd naar de Randstad waar ik in 2000 in Gouda ben gaan wonen.Ik ben single en heb zelf geen kinderen, wel twee prachtige tantezeggers waar ik veel van geniet. Sinds 2012 werk ik als ZZP-er en van juni 2014 tot en juli 2016 was ik wethouder in Gouda. Daarvoor was ik acht jaar raadslid en fractievoorzitter voor de VVD Gouda. Binnen de VVD heb ik allerlei cursussen en trainingen gevolgd waaronder de Topkadertraining in 2011. Ook heb ik bij de VVD zowel lokaal als regionaal verschillende bestuursfuncties bekleed en deelgenomen aan diverse commissies.

In mijn vrije tijd kook ik graag en bezoek ik vaak het theater en musea. Daarnaast reis ik graag en heb ik in verschillende plaatsen in de wereld kookcursussen gevolgd. Ook zeil ik ieder jaar mee op de Grandi tijdens de Bodrum Cup.

Zutphen vind ik prachtig en toen ik de kans kreeg om te solliciteren als wethouder heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik wil dan ook zo snel mogelijk verhuizen en genieten van al het moois dat Zutphen te bieden heeft. Ik verheug mij er op om de stad en haar inwoners beter te leren kennen, en dan begin ik natuurlijk graag bij de leden van de VVD.


Met vriendelijke groet,


Laura